Stefan Banica: “Inchid subiectul relatiei mele cu Andreea Marin”

Stefan Banica se pregateste pentru concertele de Martisor de la Circul Globus si sustine ca Andreea Marin, care i-a fost sotie vreme de 7 ani, este un subiect incheiat. “Inchid subiectul relatiei mele cu Andreea Marin, daca Andreea vrea sa mai dea interviuri, e treaba ei , a spus Stefan Banica.Intr-un interviu acordat pentru Antena 1.

Stefan Banica a spus ca este mai interesant ce face pe plan profesional, decat sa dea interviuri pe tema vietii sale personale. “Eu inchid subiectul relatiei mele cu Andreea Marin. E mai interesant ce fac profesional. Andreea, daca vrea sa mai dea interviuri, e treaba ei. E o utopie sa fii placut de toti, ma adresez oamenilor cu care am ceva in comun. Ma deranjeaza lipsa de respect. Imi petrec timpul liber cu copiii, vorbesc cu ei, mergem unde le face placere. Eu ma mai uit si la filme” , a spus Stefan Banica.

In acelasi interviu, Stefan Banica a marturisit ca ii este teama sa nu imbatraneasca in suflet, adaugand ca isi face planuri pe termen scurt, nu pe termen lung. “Fiecare varsta are frumusetea ei. Suntem pe pamant pentru a invata lectiile care ni se ofera, incerc sa pun in practica ceea ce citesc. Imi fac planurile pe termen scurt, nu ma gandesc la anul 2015, vreau sa fiu sanatos. Mi-e teama sa nu imbatranesc in suflet” , a mai spus artistul.

“Daca ma deranjeaza rautatile care se spun despre mine? Mai conteaza si cine speculeaza, imi vad de treaba mea. Daca ma deranjeaza, actionez in instanta. Mereu am spus: Uita-te in oglinda, vezi ce probleme ai, apoi vorbeste despre altii! Imi place si replica lui Shakespeare: Cele rele sa se spele, cele bune sa se adune” , a incheiat Stefan Banica interviul acordat pentru Antena 1.

Concertele unplugged Ce e dragostea? semnate de Stefan Banica vor avea loc pe 7 si 8 martie la Circul Variete Globus.