Stelian Tanase: Basescu e bolnav, stiu de la oameni importanti la Cotroceni!


Jurnalistul Stelian Tanase a declarat, intr-un interviu pentru ziarul Ring, ca presedintele Traian Basescu este bolnav, insa nu poate da mai mutle detalii deoarece nimeni nu are o dovada concreta.

Stelian Tanase a explicat ca stie despre boala presedintelui de la oameni foarte importanti din zona Palatului Cotroceni.

quot;Stiu din mai multe surse ca este bolnav. Ba nu mai bea, ba nu doarme, ba ia medicamente cu pumnul, dar cine poate sa verifice asa ceva? Eu privesc cu circumspectie asemenea vesti, desi el este un bautor de cursa lunga din cauza tineretii lui zbuciumate pe valuri. (…) Stiu de la oameni foarte importanti din zona Cotroceni ca este bolnav, dar nu pot sa spun mai departe, pentru ca nimeni nu are o dovada certa. Cred ca este foarte incurcat si are o stare proasta quot;, a spus Tanase pentru Ring.

Jurnalistul a mai amintit ca si in perioada Ceausescu existau asemenea zvonuri, punctand si antipatia poporului fata de cei doi. quot;Si cu Ceausescu, atunci cand aveam probleme cu el, apareau zvonuri ca este bolnav si ca moare. Si Basescu este foarte antipatizat. Este cel mai nepopular presedinte de dupa revolutie. Cand el vorbeste, 9 din 10 români nu il cred quot;, a mai spus Stelian Tanase.