Su Meck, femeia cu creierul sters la varsta de 22 de ani. Afla povestea ei!

Su Meck a fost lovita in cap de un ventilator de tavan. S-a trezit o saptamana mai tarziu, iar memoria ei fusese stearsa total. Sotul sau spune ca de atunci a inceput Su 2.0. Fusese restartata.

Avea 22 de ani, scrie Washington Post, iar din momentul in care s-a produs accidentul, femeia nu a mai stiut nimic. Creierul sau s-a scurtcircuitat si, ca o forma de auto-aparare, i-a dat mintea unui copil de 4 ani – varsta la care orice se regenereaza, de la care incepe cresterea capacitatii cognitive a omului. nbsp;

Nu stia sa citeasca sau sa faca ceva anume singura. Rostea doar cateva fraze. Sotul ei era ingrozit de ce se petrecea, mai ales ca sotia sa era mama a doi copii si devenise ea insasi un copil – trebuia sa ia totul de la zero.

Acum are 45 de ani. Daca in urma cu doua decenii creierul sau era crapat – dupa cum spuneau medicii – ca un jeleu zdruncinat, in prezent femeia a reusit sa-si ia o diploma in muzica la Colegiul Montgomery.

Imaginati-va ca s-a trezit intr-o zi fiind o persoana complet diferita, nu stia nimic despre cei din jur, despre sotul ei, despre copii.

Citeste povestea lui Su Meck pe site-ul Pro TV nbsp;