Sue Pickard a aflat ca are cancer si a cheltuit toti banii! Acum traieste, insa este saraca si grasa!

Cand Sue Pickard a aflat ca are cancer in faza terminala a decis sa-si faca ultimele 18 luni din viata cele mai frumoase, in care sa-si indeplineasca ultimele dorinte.

Femeia, bunica cu trei nepoti, a folosit asigurarea de viata de 30.000 de lire sterline pentru a-si rezolva dorintele de pe lista finala . A cheltuit 10.000 £ pentru a-si aranja casa din Bedworth, Warwickshire, si alte cateva mii de lire pentru un televizor cu o diagonala mare si canapele de lux.Apoi a primit bomba. Doctorii au anuntat-o ca boala … s-a evaporat.

Femeia in varsta de 47 de ani, care are doua fiice, a ramas incremenita. Doamne, am cheltuit 30.000 de lire sterline si m-am facat cat casa. a povestit femeia pentru Daily Mail, al carei loc de munca, inainte de diagnostic, era la o clinica medicala. ”Doctorii mi-au spus ca le pare rau, dar ca ei sunt de parere ca mai am de trait intre 12 si 18 luni. Eram complet devastata si nu stiam ce sa mai fac. Pur si simplu stateam si plangeam” – a povestit ea.In septembrie insa, cu doar cateva luni inainte sa moara, asa cum i se spusese, medicii i-au spui lui Sue ca radioterapia si chimioterapia au reusit sa opreasca boala, iar cancerul a disparut.

Citeste articolul integral pe site-ul Pro TV.