Tarfe de lux, clientela pe masura: artisti, politicieni si oameni de afaceri

Lovitura de teatru pe scena prostitutiei de lux! Patronul unei cunoscute agentii de fotomodele a fost arestat, zilele trecute, sub acuzatia de proxenetism.

Sub paravanul activitatilor de modelling si a concursurilor de frumusete desfasurate prin toata tara, procurorii DIICOT Bucuresti au aflat ca, in inima Bucurestiului, in luxoasele camere ale Rin Grand Hotel, functiona, de fapt, o incredibila retea de prostitutie de lux.

Fetele, fotomodele alese pe spranceana, aveau clienti dintre cei mai… rafinati: artisti, politicieni, dar si oameni de afaceri.

La sfarsitul lunii trecute, Ion Valeriu Tamarjan, de 34 de ani, directorul agentiei Star Models din Slobozia (poreclit Terra) si mana lui dreapta, Cornel Relu Costan, de 37 de ani, (patron al mai multor firme acuzate de-a lungul vremii de inselaciune) erau quot;saltati quot; de procurorii DIICOT, dupa trei descinderi simultane, la locuintele acestora si la sediul agentiei de fotomodele. Cei doi sunt acuzati ca, sub paravanul

firmei Star Models, au organizat o complexa retea de prostituate de lux, femei frumoase, pe care le quot;livrau quot; unor clienti atent selectati. In functie, fireste, de bani si de interese.

Citeste mai mult pe site-ul Cancan