Targoviste: O fata de 14 ani de la Centrul Casa Soarelui s-a aruncat de la etaj

Iubirea nu cunoaste limite, mai ales atunci cand distanta dintre indragostiti nu le permite celor doi sa se vada in fiecare zi. O minora in varsta de 14 ani, din Targoviste, a vrut sa se omoare doar pentru ca parintii ei nu erau de acord cu relatia dintre ea si un baiat major, din localitatea damboviteana Comisani.

Ieri, fata si-a luat inima in dinti si a plecat de acasa, la iubitul ei. Numai ca parintii acestuia, stiind ca minora a plecat de acasa fara stirea parintilor ei, nu au vrut sa o primeasca si au chemat politia.

Oamenii legii au dus-o direct in centrul „Casa Soarelui” din Targoviste. Copila nu a rezistat prea mult timp departe de „printul ei” si a sarit pe geam, de la etajul unu al centrului. A ajuns la spital cu fractura de glezna. „Fata a fost luata in regim de urdenta acum o zi. Ea a fugit la prietenul ei major. Parintii prietenului ne-au chemat sa o luam de acolo si s-a dispus preluarea ei in regim de urgenta in centru de primire. Nu imi dau seama cum a reusit sa se strecoare pe geam, pentru ca acolo sunt grilaje de fier”, a declarat Cerasela Gurgu, purtatorul de cuvant al Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Dambovita.

Citeste mai mult pe site-ul Adevarul (Sursa foto: Adevarul)