Tariceanu: Liberalii trebuie sa faca armistitiu atat cu PSD, cat si cu PDL

nbsp;

Fostul lider al liberalilor Calin Popescu Tariceanu sustine, pe blogul sau, ca PNL nu trebuie sa ia decizii emotional si sa-i declare un nou razboi lui Traian Basescu.

Totodata, liberalul isi indeamna colegii de partid sa faca quot;un armistitiu quot; atat cu PSD, cat si cu PDL.

quot;In ultima 8206;saptamana, i-am indemnat pe mai tinerii mei colegi la prudenta si la intelepciune. I-am 8206;indemnat sa ia in calcul toate optiunile, inainte de a lua o decizie. Si mai ales sa ia in 8206;calcul toate efectele actiunilor lor. Nimic nu este mai riscant pentru PNL si pentru 8206;Romania decat sa luam decizii emotional, aflati inca sub influenta unei campanii 8206;electorale negative – poate cea mai negativa din ultimii 20 de ani quot;, scrie Tariceanu.

Tariceanu mai subliniaza ca Romania nu isi permite inca 4-5 ani de razboi politic, in caz contrar existand riscul sa devenim quot;saracii Europei quot;.

quot;Pozitia mea este clara: Romania nu isi mai permite inca 4-5 ani de razboi politic. 8206;Daca nu vom avea un guvern stabil, exista riscul ca somajul sa explodeze si sa 8206;devenim saracii Europei. Vom arunca 4 ani de munca prin masuri de dreapta, doar 8206;pentru ca vrem razboi? 8206;Atentie! Nu spun sa dam uitarii toate tradarile din trecut si sa devenim aliati. 8206;Vorbesc despre un armistitiu, despre necesitatea ca PNL sa adopte o pozitie 8206;echilibrata, atat in raport cu PSD, cat si in raport cu PDL si Traian Basescu. Sa nu 8206;uitam de principiile de dreapta, deci sa nu uitam ca PSD este un partid de stanga. Si sa 8206;nu uitam nici de conflictul anterior cu Traian Basescu si PDL. Dar sa ne concentram 8206;spre viitor!!! quot;, sustine Calin Popescu Tariceanu. 8206;

Foto: Mondo News