Telegondola din Mamaia este sub sechestru din cauza datoriilor la bugetul de stat

Telegondola din statiunea constanteana Mamaia este aproape de faliment. Telegondola de la malul marii a acumulat datorii in valoare 1.500.000 de lei noi la bugetul de stat, situatie care o duce in insolventa.

Desi inca de la inceput telegondola din Mamaia a fost o masina de acumulat datorii la bugetul de stat, aceasta a mers bine mersi, iar turistii n-au fost tocmai putini in plin estival. Inca nu stim de ce s-au acumulat aceste arierate, iar autoritatile in masura nu ofera prea multe detalii cu privire la aceasta situatie.

“E vorba de 1 .500.000 lei noi datorii la bugetul de stat. Societatea a avut esalonare la plata pe care a pierdut-o la sfarsitul anului trecut. Avem sechestrata toata instalatia telegondolei reprezentand 10 stalpi, statia de plecare, statia de sosire, niste birouri si doua autoturisme”, a spus Emil Mihailescu, director adjunct la Directia Generala a Finantelor Publice Constanta, potrivit Realitatea TV. Procedura de reorganizare inceputa deja saptamana aceasta presupune renuntarea la o parte din angajati si renegocierea unor contracte. Sursa foto: flickr.com