Teotim Popa, staretul Manastirii Basarabi – Constanta, a batut mar un batranel


Cancan prezinta un caz cutremurator: staretul unei manastiri din judetul Constanta l-a rupt in bataie pe un batran pana l-a umplut de sange, fiindca victima intrase fara aprobare in curtea lacasului de cult ca sa scurteze drumul spre casa.

Desi propovaduieste Vechiul Testament, in care scrie quot;Sa nu te ridici impotriva vietii aproapelui tau quot;, cand este quot;in civil quot;, Teotim Popa, staretul Manastirii Basarabi din judetul Constanta, pare un adevarat monstru. Omul Domnului a demonstrat ca s-ar descurca perfect in rolul de recuperator care rupe picioarele oamenilor pentru a-si plati datoriile.

Recent, staretul a batut cu o cruzime inimaginabila un batran, doar pentru ca acesta si-a permis sa treaca prin curtea manastirii pentru a scurta drumul. Intrea-ga scena a fost filmata de o persoana care se afla in lacasul sfant pentru a se reculege. Imaginile intrate in posesia Cancan il arata pe duhovnicul Teotim repezindu-se asupra batranului. Ca un calugar shaolin, staretul il pune la pamant pe batranel si incepe sa-l loveasca in figura. Cu o mana il tine de par, cu alta ii cara pumni, cu nemiluita.

Dupa cateva secunde, la locul faptei soseste un barbat, care sare sa-l ajute la nevoie pe popa. Batranul incearca sa se ridice cu greu de la pamant, insa cosmarul este abia la inceput. Cu o cruzime de nedescris, slujitorul Domnului continua sa-l loveasca pe batran cu picioarele si pumnii, de parca totul se intampla intr-un ring la o competitie sportiva…

Citeste articolul integral si vezi galerie foto in Cancan