Thomas Beatie, la Happy Hour: Ma duc la toaleta pentru barbati si fac dragoste cu sotia mea

nbsp;

nbsp;

Thomas Beatie, barbatul care a nascut, a declarat luni seara, la Happy Hour, ca merge la toaleta pentru barbati si face dragoste cu sotia lui fara niciun complex.

El a mai marturisit ca pe perioada sarcinii, a avut greturi, dar fara greturile specifice femeilor.

Cu o poveste unica in lume, extrem de interesanta, dar si socanta, Thomas Beatie a uimit o planeta intreaga aducand pe lume nu mai putin de trei copii!

nbsp;

In varsta de 36 de ani, Beatie este un barbat din Statele Unite ale Americii, care s-a nascut, de fapt, femeie! Se numea Tracy Lagondino si locuia in Hawaii, unde chiar a participat la mai multe concursuri de frumusete. In 2002, Tracy s-a hotarat sa faca o operatie de schimbare de sex si a devenit, oficial, barbat. In prezent este casatorit cu Nancy si locuiesc amandoi in orasul Bend din Oregon, Statele Unite ale Americii.

Thomas Beatie a intrat in atentia presei in anul 2008, cand vestea ca barbatul este gravid si ca urmeaza sa dea nastere unui copil a facut inconjurul lumii! Thomas a hotarat sa ramana insarcinat deoarece sotia lui, Nancy, a suferit o histerectomie si nu poate avea copii. Din punct de vedere anatomic, Thomas a putut sa ramana insarcinat pentru ca si-a pastrat o parte a aparatului reproductiv feminin atunci cand a facut operatia de schimbare de sex. Astfel, in vara anului 2008, Thomas Beatie a nascut-o pe Susan Juliette, primul sau copil. Un an mai tarziu, pe 10 iunie 2009, Thomas l-a nascut pe cel de-al doilea copil, un baiat pe nume Austin.

Acum, familia lui Thomas Beatie s-a marit din nou: la inceputul lunii august a acestui an, Thomas a dat nastere celui de-al treilea copil, un baietel. Pentru Thomas si Nancy tot acest drum a insemnat o serie de decizii extrem de dificile. Rudele si prietenii nu i-au sprijinit, iar multi dintre membrii familiei sotiei lui Thomas sau unii dintre vecinii lor nici macar nu stiu ca acesta a suferit o operatie de schimbare de sex. “Faptul ca vrei sa ai un copil nu este o dorinta neaparat a femeilor, ci a fiintelor umane, in general!”, a declarat Beatie pentru presa americana la momentul respectiv.