Tinerii liberali sustin intrarea la guvernare doar daca functia de premier apartine PNL

nbsp;

Tineretul National Liberal a adoptat, luni, o rezolutie prin care intrarea la guvernare a PNL este sustinuta numai in conditiile in care PNL obtine functia de premier, transmite Mediafax. In caz contrar, tinerii liberali propun ramanerea in opozitie.

quot;Tineretul National Liberal (TNL) a decis sa sustina intrarea PNL la guvernare doar cu conditia ca noul prim-ministru sa fie o persoana desemnata si sustinuta de catre PNL quot;, se precizeaza in rezolutia TNL.

Tinerii liberali mai scriu ca, in caz contrar, vor cere ca PNL sa ramana in opozitie si quot;sa nu faca parte din niciun fel de Guvern marioneta al lui Traian Basescu, astfel incat liberalii sa nu fie facuti raspunzatori pentru decizii economice si sociale care nu le apartin quot;.

Reamintim ca PNL s-a reunit astazi in Delegatia Permanenta, sedinta in cadrul careia conducerea va decide daca intra la guvernare, alaturi de PDL, sau ramane in Opozitie. Saptamana trecuta, partidul l-a mandatat pe Crin Antonescu, presedintele PNL, sa poarte negocieri privind noul guvern, cu toate partidele politice.

Foto: Mondo News