Tino Furtuna de la Holograf, acuzat ca a amenintat-o pe Mariana Csukor

Un loc de parcare ocupat quot;abuziv quot; l-ar fi facut pe Tino Furtuna de la Holograf sa-si iasa din minti, ieri dimineata. Cantaretul si sotia sa sunt acuzati ca au tabarat pe doua femei care au indraznit sa-si parcheze automobilul in fata imobilului in care se aflau ei.

Ziua de ieri parea sa fie cu noroc pentru Mariana Csukor, de 40 de ani, din Bucuresti, care dupa ce si-a dus mama la Spitalul Cantacuzino a aflat ca aceasta a scapat de amputarea unui picior.

“Cand m-am intors la autoturism l-am gasit blocat. Am sunat la usa imobilului in fata caruia parcasem, pentru a afla a cui e masina, a iesit Tino Furtuna, chiar ca o furtuna si a inceput sa ne injure si pe mine, si pe mama. A venit imediat si nevasta-sa si amandoi au sarit la noi. Nu s-au multumit sa ne injure, nevasta-sa a si sarit la mine, iar el – la mama, o femeie de 60 de ani, bolnava. A lovit-o pe mama cu portiera masinii si a continuat seria de injuraturi. «Mortii ma-tii ca-ti fac praf masina! Baga- mi-as….». Am incercat sa-i explic faptul ca e o situatie grava, mi-am cerut scuze, dar nu aveai cu cine sa discuti. Erau ca turbati. Ne injurau si ne spuneau cine-s ei si ce-mi pot face. Am chemat imediat Politia, prin 112, dar nici agentii veniti nu au reusit sa-i calmeze, mai ales cand le-am spus ca eu nu am facut nimic ilegal si ca nu am gresit cu nimic. A refuzat sa se legitimeze si a continuat sa tipe. Sunt indignata ca un om care are pretentia ca este vedeta poate sa se poarte in asa hal. Voi face plangere la Politie pentru agresiune”, a povestit pentru Libertatea Mariana Csukor.

Citeste mai mult pe site-ul Libertatea (Sursa foto: Libertatea)