Titularizare 2011: Lista de posturi titularizabile, tot mai saraca in acest an


nbsp;

Sute de profesori se vor lupta pentru a obtine un post in invatamant. Pentru judetul Braila au fost afisate doar 61 de posturi titularizabile, cu 40 mai putine decat anul trecut. Cele mai multe dintre ele, 24 sunt pentru educatoare in limba romana, dar sunt in mediul rural.

Ca numar urmeaza posturile pentru profesor de muzica la Liceul de Arta Hariclea Darclee, 10 si sapte pentru matematica. Disciplinele care stau cel mai prost sunt informatica, istoria si geografia pentru care nu exista niciun post de titular. nbsp;

„Numarul total de posturi in invatamant pentru Braila, adica titularizabile, suplinitori si fractiuni se ridica la 700, cu 400 mai putine fata de anul trecut. Dintre acestea 330 sunt in mediul urban si 370 in mediul rural quot;, ne-a precizat Cristina Ritzi, inspector Managementul Resurselor Umane din cadrul Inspectoratului scolar Judetean.

Perioada de inscriere este intre 14 si 24 iunie, iar examenul va avea loc in data de 13 iulie. Au fost organizate doua centre de examen la Colegiul National Ana Aslan si Grupul scolar Industrial C. D. Nenintescu. „ISJ asigura conditiile optime pentru desfasurarea examenului de titularizare. Acesta se va desfasura conform metodologiei de anul trecut quot;, ne-a declarat prof. Viorel Botea, seful ISJ.

Prima afisare a rezultatelor la examen va avea loc pe 18 iulie, iar contestatiile se vor putea depune pana in ziua urmatoare inclusiv. Pe 21 iulie vor fi afisate rezultale finale la sediul ISJ si la cele doua centre de examen.

Afla mai multe despre titularizarea din acest an pe site-ul Adevarul.