Titularizare 2011 – Vezi calendarul examenului

Un numar de nbsp; 38.064 de candidati, dintre care 4.237 sunt absolventi din promotia 2011, sustin miercuri examenul de titularizare, cei mai multi optand pentru educatoare, institutori/invatatori, romana, engleza, educatie fizica si sport si matematica.

Numarul posturilor pentru concursul de miercuri a fost publicat in 6 iunie, infromeaza Ministerul Educatiei. Astfel, 4.471 de posturi didactice/catedre vacante sunt titularizabile, iar 42.731 de posturi didactice/catedre vacante/rezervate netitularizabile.

Calendarul examenului de titularizare:

13 iulie – sustinerea concursului de titularizare

18 iulie – afisarea rezultatelor la sediul unitatii/institutiei de invatamant unde s-a desfasurat concursul

18 – 19 iulie – inregistrarea contestatiilor si transmiterea acestora comisiei de rezolvare a contestatiilor are loc in intervalul ,

21 iulie – afisarea rezultatelor finale

22 si 25 iulie – prima etapa de repartizare – repartizarea in sedinta publica, la nivel de centre de concurs/unitate de invatamant, a candidatilor care au obtinut cel putin nota 7.00, pe posturile didactice/catedrele vacante titularizabile

27 – 28 iulie – a doua etapa de repartizare – repartizarea la nivel national a candidatilor care au obtinut cel putin nota 7.00.