Tom Nulens este designerul care a desenat frunza Elenei Udrea


Designerul se numeste Tom Nulens, este belgian si a cedat drepturile de autor asupra desenului pe care se bazeaza elementul central al logo-ului noii campanii de promovare turistica a Romaniei unei baze de date cu imagini vizuale, cu doi ani in urma. Acesta si-a recunoscut creatia in logo-ul ministerului Turismului.

Contactat de realitatea.net, Nulens a spus, dupa ce a vazut logo-ul campaniei Explore the Carpathian Garden lansata de ministerul Turismului condus de Elena Udrea, ca este bazat pe desenul lui. “Tot ce pot spune e ca este intr-adevar bazat pe munca mea, cu siguranta”, a declarat designerul pentru realitatea.net.

Deasupra logo-ului campaniei “Explore the Carpathian Garden” lansate de Ministerul Tursimului, in partea dreapta, apare un element grafic asemanator unei frunze de-a lungul unei ape curgatoare. Acesta este elementul pe care l-a recunoscut Nulens ca fiind bazat pe creatia sa.

Acesta a spus ca a desenat in 2008 frunza verde care reprezinta elementul principal din logo-ul campaniei lansate ieri de ministerul Turismului. Tot atunci si-a cedat creatia bazei de date istockphoto care stocheaza imagini de la creatori independenti si apoi le vinde, platind o cota parte creatorului original. De altfel, designerul a precizat ca nici una dintre creatiile sale nu au fost realizate cu titlu de exclusivitate.

Accesati aici designul realizat de Tom Nulens stocat pe istockphoto.com si care se aseamana izbitor cu frunza din logo-ul campaniei Ministerului Turismului.

Tom Nulens este un designer independent din Belgia scolit in design grafic si comunicare vizuala la Colegiul Sint-Lucas din Antwerp. Situl designerului il puteti accesa AICI

Citeste mai mult pe site-ul Realitatea TV (Sursa foto: Realitatea TV)