Topul celor mai sexy femei singure: Cheryl Cole, Kate Hudson, Kim Kardashian

Divele nu-si fac probleme ca vor ramane singure in ciuda faptului ca unele au trecut de 40 de ani si nu se pot lauda ca au avut succes in dragoste. Mai mult, dupa ce s-au despartit vor sa le arate fostilor soti ce au pierdut.

Halle Berry este mai sexy ca niciodata dupa despartirea de modelul Gabriel Aubry cu care are o fetita de doi ani, Nahla. Ruptura s-a produs acum o luna dupa o relatie de cinci ani cei doi. Surse din anturajul celor doi sustin ca Aubry a vrut sa se desparta de Halle din cauza diferentei de varsta (Halle are 43 de ani, iar Gabriel 34). Gurile rele spun ca modelul s-a lasat sedus de o alta femeie si nu a vrut sa o insele pe actrita asa ca a pus punct. Halle Berry se simte mai bine acum si parca inadins se imbraca tot mai provocator.

De la despartirea de fotbalistul Ashley Cole, Cheryl continua sa uimeasca o lume intreaga. Cantareata a fost desemnata cea mai sexy femeie din lume de FHM anul acesta. Esecurile din plan sentimental se compenseaza pentru cantareata cu cele din plan profesional. Cheryl si-a pastrat titlul de cea mai sexy femeie, devansandu-le pe Megan Fox si Marissa Miller.

Vezi topul integral pe site-ul Realitatea TV