Topuri 2009: Fitele Romaniei pe timp de criza


nbsp;
Criza economica globala nu a oprit pe toata lumea de la a face cumparaturi extravagante in cursul acestui an. Mai multe vedete, mai cunoscute sau mai obscure, s-au dat in stamba, pentru propria placere sau pentru epatarea bogatiei, fara sa se uite la portofel.
nbsp;
Realitatea.net a pus pe lista cateva din cumparaturile sau obiceiurile excentrice ale bogatilor autohtoni. Ghid de supravietuit pe timp de fita.

Topul nu este intr-o ordine anume si nici nu reflecta in vreun fel averea celor care sunt prezentati aici, ci doar arata exuberanta de care dau dovada vedetele autohtone in a-si etala averile.

Dan Diaconescu are yacht de 2,4 milioane de euro
Vedeta de la OTV si-a achizitionat, din Anglia, la inceputul anului, un yacht in valoare de aproape 2.400.000 de euro. Ambarcatiunea este modelul Princess 21 M si este probabil unul dintre cele mai luxoase yachturi din Romania.

Cu elicopterul se ocoleste autostrada
Fostul pilot de motocros si campion national, Dan Tatoiu, o duce acum foarte bine, in ciudat faptului ca este urmarit penal pentru spalare de bani. Acesta s-a deplasat la mare, in statiunea Mamaia, de mai multe ori, cu ajutorul unui elicopter inchiriat, fentand complet aglomeratia de pe A2.

Copac natural in dormitor
Una din stirile care au adus-o pe Anamaria Prodan in presa anul acesta, in afara de certurile cu Oana Zavoranu si posibila relatie tensionata cu Bahmu, este copacul din dormitor si cotetul pentru caini de cateva mii de euro. Langa pat, vedeta are un pom natural unde si-a aranjat toate accesoriile.

Citeste mai mult pe site-ul Realitatea TV