Topuri 2009 – Romania politicienilor fara cei sapte ani de-acasa

nbsp;

Imaginea Romaniei anului 2009 nu ar fi completa fara politicieni. Intr-un an de suferinta pentru tara, multi dintre ei au fost ca sarea pe rana, adevarate repere de lipsa de bun simt si de limbaj suburban, scrie pagina online a Realitatea TV.

Codrin Stefanescu si Marius Marinescu s-au incaierat cu politistii comunitari in sediul Primariei Capitalei

Doi reprezentantii PRM, Codrin Stefanescu si Marius Marinescu, s-au incaierat cu fortele de ordine la o sedinta a Consiliului General al Municipiului Bucuresti. Politia comunitara i-a evacuat din sala pe cei doi membri PRM dupa ce primul s-a adresat in mod injurios presedintelui de sedinta al Consiliului General al Municipiului Bucuresti (CCMB), Calin Murg. (…)

Ludovic Orban: Traian Basescu este votat de quot;alcoolici, tigani si prostituate quot;

Electoratul candidatului Traian Basescu este format din quot;alcoolici, tigani si probabil prostituate quot;. Cel putin asa crede Ludovic Orban, prim-vicepresedinte PNL. quot;Eu as rezuma asa: cine voteaza cu Basescu, alcoolici, tiganii (…) prostituatele, probabil, desi ma indoiesc ca prostituatele vor vota cu Basescu, avand in vedere cum arata (seful statului, n.r.) quot;, a declarat Ludovic Orban.

C.V. Tudor catre o pedelista: quot;Maimuta dracului quot;

Liderul PRM a injurat-o in direct la Realitatea TV pe Oana Badea, de la PD-L, secretar de stat pentru relatia cu Parlamentul in cadrul Ministerului Educatiei. nbsp; quot;Cine sunteti dumneavoastra? quot;, a intrebat Oana Badea, iar Corneliu Vadim Tudor s-a dezlantuit. quot;Eu sunt cel care o sa umple puscariile cu voi! Uita-te in oglinda, maimuta dracului quot;, i-a spus liderul PRM Oanei Badea, in direct la Realitatea TV.

Foto: Mondo News

Vezi topul integral pe site-ul Realitatea TV