Trafic aglomerat pe Autostrada Soarelui la statia de taxare Fetesti


Aglomeratie inca de la primele ore ale diminetii pe Autostrada Soarelui, in special la statia de taxare de la Fetesti pentru traversarea podului de la Cernavoda.

Turistii au plecat inca din timpul noptii spre litoral, ademeniti de vremea buna. Daca la primele ore ale diminetii inca se putea circula pe autostrada, politistii se asteapta, ca dupa pranz, drumul sa fie foarte aglomerat.

La statia de taxare de la Fetesti s-au format deja cozi de masini, potrivit adevarul.ro. Nu uitati ca taxa pentru traversarea podului de la Cernavoda a fost majorata, saptamana trecuta, de la 10 la 11 nbsp; lei pentru un autoturism.

Potrivit meteorologilor, vremea pe litoral va fi frumoasa sambata si duminica, cu temperaturi cuprinse intre 28 si 31 de grade. Apa marii va avea 25-26 de grade.

Concert Michael Bolton la Constanta

In aceasta seara, puteti merge la concertul Michael Bolton. Artistul va concerta in Portul Constanta. Evenimentul poarta numele ultimului sau hit, quot;Murder My Heart quot;, melodie care a fost compusa de Bolton impreuna cu Lady Gaga.

Spectacolul de la Constanta, care va incepe la ora 21.00, a fost inclus pe lista turneului chiar de Michael Bolton, artistul fiind impresionat de dragostea cu care a fost primit de fiecare data de romani.

Foto: Colaj Mondo News