Traian Basescu in conflict cu un alegator?

Traian Basescu nu se dezminte. Vineri noapte spre sambata dimineata a mai avut un incident cu un cetatean roman. De data aceasta nu a mai fost vorba de un copil, ci de un alegator.

Sambata 21 august, dimineata, la ora 00.00, mai exact la zece minute dupa miezul noptii, presedintele a parasit restaurantul Ciresica de la Neptun. In acest timp, avocatul Dan Chitic si Mihaela Chitic se plimbau pe aleea care trece prin fata restaurantului Ciresica si leaga Vila Uniunii Scriitorilor de aleea principala a statiunii.

La vederea presedintelui, Dan Chitic sustine ca a strigat:

– Rusine!

– De ce strigi rusine, ma, dobitocule, i-ar fi replicat presedintele Romaniei.

– Pentru ce ati facut cu tara asta, sustine Dan Chitic ca i-ar fi raspuns. In acel moment, presedintele Traian Basescu a lasat usa masinii sale deschise si a venit la Dan Chitic, pe care l-ar fi lovit cu palma.

Doi bodyguarzi au sarit sa-l imobilizeze pe Dan Chitic in timp ce Traian Basescu a urcat in masina si a plecat insotit de SPP-isti intr-un BMW argintiu. In acest timp Dan Chitic striga:

– E beat si se urca la volan!

Cristina Chitic, sotia lui Dan Chitic, sustine ca nu a retinut decat numarul Loganului aflat la locul incidentului: B 59 CZL.

Citeste mai mult pe site-ul Cotidianul (Sursa foto: cotidianul.ro)