Trenurile Zapezii 2009 – 2010 ofera reduceri de 20% de luni pana joi


CFR Calatori introduce de duminica, Trenurile Zapezii. Oferta de calatorie Trenurile Zapezii 2009 – 2010 este valabila pana la data de 28 februarie 2010 si cuprinde o serie de facilitati pentru calatori, cea mai importanta fiind reducerea de 20% pentru cei care circula de luni pana joi.

Aceasta ofera iubitorilor sporturilor de iarna variante multiple de calatorie spre si dinspre munte, adresandu-se tuturor categoriilor de varsta si grupurilor formate din minim 10 persoane, fiind valabila la:

– toate trenurile care fac legatura intre Bucuresti si statiunile montane de pe Valea Prahovei: Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Brasov;
– trenurile cu destinatia Vatra Dornei din Bucuresti, Suceava, Iasi, Cluj Napoca si retur;
– trenurile ce fac legatura intre Bucuresti – Piatra Neamt si retur;
– trenurile cu destinatia Brasov din Galati, Cluj Napoca, Sibiu, Oradea si Suceava.

Noutatea din acest an consta in reducerea de 20% aplicata de luni pana joi, pentru toate categoriile de calatori, indiferent de varsta, la clasa a 2-a,care circula pe relatie directa, si au ca punct de plecare/destinatie o statie de pe sectia Breaza-Brasov, statia Vatra Dornei sau statia Piatra Neamt.

Totodata, se aplica o reducere de 25% la tarifele pentru clasa a 2-a pentru calatoria de grup (minim 10 persoane) dus-intors, la trenuri de orice rang, pe relatii de calatorie ce au ca punct de plecare/destinatie o statie de pe sectia Breaza-Brasov, statia Vatra Dornei sau statia Piatra Neamt. Aceasta se mareste cu 2% pentru fiecare 8 persoane in plus, pana la grupuri formate din peste 50 persoane (oferta turistica de calatorie in grup „Trenurile Zapezii” nu se aplica la grupurile care beneficiaza deja de o alta reducere). Valabilitatea biletului dus-intors este de 30 de zile de la efectuarea calatoriei de dus.

Oferta turistica de calatorie „Trenurile Zapezii” se poate procura din agentiile de voiaj CFR sau de la ghiseele caselor de bilete din incinta statiilor CFR cu anticipatie maxima de 30 de zile. Calatorii care opteaza pentru oferta “Trenurile Zapezii” nu pot beneficia de alte reduceri acordate in baza unor acte normative. Oferta va fi vanduta ca optiune de baza pentru cei care nu beneficiaza de alte facilitati.

Foto:Mondo News