Trupa Scorpions a ajuns la Bucuresti si pregateste un concert de exceptie pentru 9 iunie. Video

Componentii trupei Scorpions au ajuns la Bucuresti si au declarat pe aeroport ca au pregatit un concert de exceptie pentru joi, 9 iunie, nbsp;la Zone Arena.

Desi presa nu s-a asteptat sa discute cu veteranii muzicii rock chiar la aeroport, acestia au stat la discutii si au facut cateva dezvaluiri. Americanii de origine germana nbsp;au anuntat ca pregatesc un concert de exceptie peste doua zile. Ce-si doresc la concertul de joi? Sa fie la fel cald si de frumos ca in momentul aterizarii la Bucuresti.

Cei de la Scorpions au enumerat si cateva surprize cu care isi asteapta fanii la Zone Arena: multe melodii clasice, dar si cantece de pe ultimul album, Sting in the Tall. nbsp;

Componentii trupei Scorpions s-au cazat intr-un hotel de 5 stele de pe Calea Victoriei. nbsp;Concertul de la Bucuresti face parte din turneul de retragere “Get Your Sting And Blackout World Tour”!

Cei ce doresc sa-si ia la revedere de la celebrii rockeri mai pot achizitiona bilete de la magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center (parter), de la casieria Salii Palatului, Librariile Adevarul si Eminescu, Magazinele Diverta, Muzica, Flanco, Victoria, Palatul National al Copiilor, statia de metrou Unirii 1 si online de pe BILETOO.RO. Potrivit organizatorilor, mai gasiti bilete doar la urmatoarele preturi: 190 lei, 265 lei si 350 lei! In ziua concertului, biletele vor fi disponibile si la casieria de la Zone Arena.