Trupurile sotilor Gruia, descoperite la numai 200 de metri de statia meteo

Povestea de dragoste a celor doi tineri are un final tragic. Dupa 48 de zile de cautari in acest sezon si sase luni, salvamontistii au gasit trupurile neinsufletite ale meterorologului Ionut Gruia si sotiei sale, Adriana.

A fost o simpla intamplare. Un localnic a alunecat in zapada mare de trei metri, iar cand l-au tras au scos de sub zapada si trupul fetei.

Meteorologul Ionut si sotia sa, Adriana au fost gasiti in caldarea Sadovanului, dupa 48 de zile de cautari, la numai 200 de metri de statia meteorologica la care trebuia sa ajunga. Cei opt salvamontisti au fost ajutati de circa 20 de localnici din Borlova. Dupa o zi intreaga de cautari, intamplarea a facut ca trupurile lor sa fie descoperite tot intr-o zi de sambata, exact ca si aceea in care s-au ratacit. Un localnic a alunecat in caldare, iar cand salvamontistii l-au scos, au scos si trupul fetei. „Sunt ravasita de durere. Au disparut intr-o zi de sambata. Ionut s-a nascut intr-o zi de sambata, tot sambata a avut si nunta, iar acum oamenii l-au gasit. Trebuie sa insemne ceva”, spune Paraschiva Gruia, mama lui Ionus.

Citeste mai mult pe site-ul Adevarul (Sursa foto: Adevarul)