Turul Romaniei – Andrei Nechita pastreaza tricoul galben dupa o cadere spectaculoasa

Prima etapa cu adevarat dura din editia 2011 a Turului Romaniei la ciclism s-a consumat marti, intre Suceava si Botosani, cele doua catarari de categoria A lasand urme atat fizice, cat si din punct de vedere al moralului asupra ciclistilor. Bulgarul Vladimir Koev (Konya Torku) a castigat, urmat de grecul Ioannis Tamouridis (Tableware). Cei doi ataca pozitia de lider detinuta in continuare de Andrei Nechita.

Ajunsa pe teritoriul judetului Suceava, caravana „Micii Bucle” nu a avut ragazul de a se bucura de frumusetea acestor locuri, in program fiind incluse doua catarari de categoria A (initial, erau trei, insa doua dintre ele, fiind apropiate, au fost comasate intr-una singura). Germanul Chistoph Springer (Tableware) s-a impus in „urcusul”de la Sucevita, urmat de Stefan Morcov (Mazicon), Vladimir Koev (Konya Torku) si Ioannis Tamouridis (Tableware).

Ultimii doi aveau sa anime in continuare etapa, terminand-o pe primele doua pozitii dupa circa 80 de kilometrii in care au dus trena. Bulgarul a castigat catararea de la Sadova, iar grecul a batut” sprintul de la Campulung. Cu toate ca etapa a fost lunga si dificila, media orara a fost una buna: 39,98 km. nbsp; nbsp;

Citeste mai mult pe site-ul Adevarul (Sursa foto: Marian Burlacul / Adevarul)