U Cluj – Steaua, meciul care a relansat lupta pentru titlu!

Derby-ul etapei 20 se disputa luni la Cluj Napoca intre Universitatea si Steaua Bucuresti. Echipa lui Gigi Becali poate reintra in lupta pentru titlu dupa ce ocupantele primelor doua locuri, Dinamo si CFR, s-au impotmolit in etapa 20. Meciul poate fi agonie sau extraz pentru Steaua. O victorie a Stelei la Cluj Napoca o va apropia la 5 puncte primele locuri.UPDATESteaua a invins pe Universitatea Cluj prin golul lui Rusescu din minutul 37. Victoria de luni seara reaprinde cursa pentru titlu, Steaua fiind la 6 puncte de Dinamo.Pe Cluj Arena ardelenii de la Universitatea vor avea 30.000 de fani. Chiar si cu o atmosfera ca pe marile arene europene, Steaua va avea un meci dificil. Ros-albastrii au nevoie de victorie pentru a spera la primele locuri. Stelistii pot visa ca vor reduce diferenta de marile rivale. Totusi, U Cluj nu o sperie pe Steaua! Atacantii vor sa-i sparga poarta lui Bornescu! Cine deschide scorul pe Cluj Arena? Raul Rusescu e golgheterul Stelei si omul care i-a adus prima victorie lui Ilie Stan in 2012, etapa trecuta la Mioveni.Vezi aici Live Text de la partida U Cluj – Steaua Va fi mult mai greu ca la Mioveni, trebuie sa marcam ca sa avem sanse, trebuie sa jucam fotbal. Va fi o placere sa jucam cu un stadion plin, asta cu siguranta, presiune e peste tot la Steaua.Ei au un joc foarte bun, mai ales de la mijloc in sus, dar fotbalul e imprevibil, nu poti sa stii niciodata , a spus Raul Rusescu la Dolce Sport.

Machado e anuntat titular impotriva fostei sale echipe si anunta ca vrea sa le arate fanilor clujeni ce au pierdut. Va fi un meci special pentru mine, am stat doi ani si jumatate acolo, mi-a fost foarte bine la Cluj, dar acum sunt la Steaua, doar la victorie, mergem la Cluj sa castigam.

Stiu tot ce se intampla acolo, inca vorbesc cu prieteni de acolo. Acum Steaua e putin in fata Clujului, ei sunt locul 7 sau 8, iar noi pe locul 4. U Cluj e o echipa buna, paseaza foarte bine, cred ca e cea mai buna la pase, mijlocasi foarte buni si atacanti care marcheaza: Niculescu, Tony, Cristea , a declarat Machado.Sursa foto: steauafc.com