UDMR nu este dispusa pentru moment sa paraseasca Uniunea de la guvernare

nbsp;

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, afirma ca momentan nu se pune problema iesirii Uniunii din coalitie, refuzand sa comenteze declaratia liderului PNL, Crin Antonescu, potrivit careia USL garanteaza accesul UDMR la guvernare pana in 2016, daca in septembrie va refuza sa mai gireze actualul Guvern.

Kelemen Hunor a declarat, sambata, presei, la Festivalul Peninsula de la Targu Mures, ca in prezent coalitia de guvernare functioneaza la parametri normali si ca nu vrea sa comenteze quot;invitatia quot; facuta de presedintele PNL, Crin Antonescu, transmite corespondentul MEDIAFAX.

quot;Nu comentez acest lucru, suntem in coalitie, momentan nu se pune problema iesirii noastre din coalitie. Coalitia functioneaza in acest moment in parametri normali. Nu vreau sa comentez aceasta invitatie a domnului Crin Antonescu quot;, a spus Kelemen Hunor.

El a afirmat ca este optimist in privinta rezultatelor care vor fi obtinute de UDMR la alegerile de anul viitor.

quot;Sigur, fiecare dintre noi e optimist, unii sunt superoptimisti, altii mai putin optimisti. Si eu sunt optimist in ceea ce priveste rezultatele la alegerile de anul viitor si sunt convins ca vom avea un rezultat bun quot;, a mai spus Kelemen.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, sambata, la Mamaia, ca USL garanteaza UDMR accesul la guvernare pana in 2016 daca in septembrie Uniunea refuza sa mai quot;gireze quot; o guvernare quot;dezastruoasa quot;.

Citeste stirea completa in paginile site-ului mediafax.ro