Udrea vs Blaga, razboiul declaratiilor cade in ridicol

Elena Udrea l-a acuzat pe Vasile Blaga ca este sustinut de USL. Raspunsul surpriza a venit de la Victor Ponta. Premierul a declarat ca, daca tot ar fi sa sustina pe cineva, aceea ar fi… Elena Udrea. Recent, Elena Udrea a postat un mesaj pe in care spunea ca Blaga e sustinut de USL.

“Domnia sa stie bine cam ce este in USL, deoarece a fost si la PSD si la PNL. Eu o asigur ca, asa cum nu am vandut partidul niciodata la vreo campanie electorala, nu o voi face nici acum”, a spus Vasile Blaga.

“Blaga e istorie. Avem nevoie de o Opozitie care ne critica. A fost in mod clar o ironie, domnul Victor Ponta cred ca ultimul pe care si-l doreste ca presedinte al PDL as fi eu”, a comentat Udrea.

Atacurile intre cei doi politicieni au devenit mai dure odata ce Vasile Blaga a facut referire si la presedintele Basescu.

Vasile Blaga (15 februarie 2013): Ca domnul presedinte o sustine pe doamna Udrea o stiu 22 de milioane de romani deci nu e o noutate pentru mine asta.

Traian Basescu (17 februarie 2013): O, saracul! . Eu respect sentimentele domnului presedinte, ii spun in acelasi timp ca e mult mai usor sa distrugi decat sa construiesti, iar dansul stie asta foarte bine . – a reactionat Blaga.In tot acest timp, mai multi democrat-liberali fac apel la calm.

Radu F. Alexandru, vicepresedinte PDL: Ar trebui sa ne concentram sa facem opozitie, nu sa ne spalam rufele murdare in public, lucru care este in detrimentul partidului. Apel pe care-l inteleg si cei implicati, cel putin la nivel declarativ…

Foto: Mondo News