Un controlor din Vama Giurgiu a fost batut de doi soferi bulgari


A vrut sa dea o mana de ajutor si s-a ales cu nasul spart. Un controlor de trafic din Vama Giurgiu a fost batut ieri de doi soferi bulgari, dupa ce a intervenit in disputa acestora cu o functionara.

Camerele de supraveghere i-au surprins pe cei doi soferi, care si-au pierdut cumpatul cand functionara le-a cerut rovinieta inainte de a iesi din Romania. Un controlor de trafic a incercat sa ii calmeze pe barbati. Agresorii s-au napustit insa cu pumnii si picioarele asupra lui.

quot;Stiu ca a fost ranit, lovit la nas. Avea o ruptura. I-a curs foarte mult sange. nbsp; Si ramane sa mearga la cabinetul medico-legist sa isi ia certificat medical quot;, a declarat Nelu Simion, seful Agentiei Control si Incasare Giurgiu.

Colega controlorului a reusit sa se strecoare printre batausi si a fugit sa anunte politia.

quot;Nu as fi putut tine piept acelor oameni foarte violenti pentru ca erau agresivi, ce sa va spun, erau niste animale dezlantuite. Eu il inteleg si pe transportatorul bulgar. Ii inteleg. Ei nu cunosc legislatia quot;, a declarat Doinita Georgescu, controlor de trafic Vama Giurgiu.

Angajatii se plang ca nu au niciun fel de sistem de protectie, in afara de camerele de supraveghere. In cazul unui incident neplacut, acestia nu pot apasa decat un buton de urgenta, urmand ca politia de frontiera sa ajunga in mai putin de 30 de secunde.

Cei doi agresori bulgari, tata si fiu, au fost retinuti pentru audieri de catre politistii de frontiera de la vama Giurgiu.

Sursa foto: realitatea.net