Un cutremur puternic ameninta Romania si Moldova


Un cutremur puternic ameninta Romania. Directorul onorific al Institutului de Fizica a Pamantului, Gheorghe Marmureanu, i-a avertizat din nou pe romani, precizand ca un cutremur foarte adanc este inevitabil.

Marmureanu a adaugat ca a facut cateva analize pentru Romania, care va fi lovita de un cutremur foarte mare. „Facand analize pentru Romania am gasit ca va avea loc un cutremur catastrofal, pentru ca urmeaza un cutremur foarte adanc, spre Chisinau, peste 7 grade quot;, a incheiat specialistul.

Gheorghe Marmureanu a afirmat la postul de televiziune B1, ca stia ca in Japonia va avea loc un cutremur devastator, insa nu stia anul in care acesta se va intampla. Mai mult, acesta a precizat ca japonezii asteptau un seism in partea de vest, nu in cea de est. „Ce se intampla acum in Japonia stiam de mult, am spus de multe ori. Nu stiam ca va fi de marimea asta, nu stiam anul. stiam ca este o fereastra, 2006-2022, dar nu este terminata povestea in Japonia. Urmeaza partea de vest, deoarece japonezii s-au temut pe partea vestica, nu pe cea estica quot;, a spus acesta pentru Adevarul Bucuresti.