Un nou jucator transferat de Rapid Bucuresti

Fundasul nigerian Olubayo Adefemi, ultima data la gruparea israeliana Hapoel Bnei Lod, a semnat un contract pe patru ani cu Rapid, a declarat duminica agentiei NewsIn vicepresedintele CA al giulestenilor, Alexandru Bunea.

Adefemi a venit gratis la Rapid, intrucat era jucator liber de contract, si a semnat un contract pe patru ani. Cu siguranta, este ultimul jucator achizitionat in acest an , a spus Bunea.

Olubayo Adefemi, care poate acoperi mai multe posturi, fundas de banda sau mijlocas la inchidere, a evoluat ultima data in esalonul secund din Israel, la Hapoel Bnei Lod, iar in acest an a devenit vicecampion olimpic cu nationala Nigeriei.

Adefemi este cel de-al 11-lea jucator transferat de Rapid in aceasta vara, dup 259; Rafael Urko Pardo, Ricardo Fernandes, Joao Paulo Andrade, Stefan Mardare, German Vella, Daniel Paulista, Julio Cesar, Juliano Spadacio, Radomir Djalovic si Claudio Mejolaro Pitbull .

Dupa acest transfer, Rapid are in lot 15 fotbalisti straini: Rafael Urko Pardo, Olubayo Adefemi, Ricardo Fernandes, Joao Paulo Andrade, German Vella, Daniel Paulista, Julio Cesar, Juliano Spadacio, Radomir Djalovic si Claudio Mejolaro Pitbull , achizitionati in aceasta vara, la care se adauga Vladimir Bozovic, Pierre Boya, Cesinha, Joao Paulo Pinto si Elinton Andrade, transferaii in sezonul precedent.