Un politist de frontiera era DJ in clubul in care a avut loc scandalul de la Deta

DJ in clubul din Deta, unde a inceput scandalul in care au fost implicati fiii primarului, era un politist de frontiera. Acesta nu a sunat la 112 si nici nu si-a anuntat superiorii despre ce s-a intamplat.

Realitatea TV a obtinut imaginile scandalului de la Deta. Este vorba despre imagini de pe camera de supraveghere din apropiere de locul in care cele doua tabere s-au luat la bataie.


In imagini se vede cum, in jurul orei 2.10, foarte multa lume iese in fuga din discoteca. Martorii povestesc ca scandalul dintre cele doua grupuri a inceput inauntru. La mai putin de un minut dupa scandalul din discoteca, multi oameni parasesc in graba zona. O masina de politie apare in zona la peste doua minute dupa inceperea conflictului. La 11 minute dupa evenimentele din discoteca apare si ambulanta.

Unul dintre politistii care au intervenit in scandalul de la Deta sustine insa ca imaginile de pe camera de supraveghere sunt de fapt un montaj si ca lipsesc momente cheie din filmul evenimentului de sambata seara.

quot;Este un montaj, imaginile complete au fost luate de Parchet, iar cei abilitati le vor viziona. Agresorii nici nu apar in imagini. Locul comiterii faptei nu este cel ce se vede in acesta imagine, ci la circa 30-40 de metri in partea dreapta quot;, a declarat un politist la Realitatea te preveste.

In exclusivitate la Ultima Ora de la Realitatea TV, fratele primarului din Deta a vorbit despre nepotii sai implicati in scandal. quot;Ce s-a intamplat nu ma surprinde, am mai auzit lucruri de astea despre nepotii mei. Am auzit ca este mai recalcitrant nepotul cel mare. stiu ca a mai participat la scandaluri, dar nu asa grave, s-au mai batut cu pumnii, s-a mai spart un cap quot;, a povestit fratele primarului din Deta, Ladislau Roman.

Calin Roman, fiul cel mic al primarului, a fost suspendat din functia pe care o avea la APIA Timis.

Sursa foto: adevarul.ro