Universitatea Craiova se pregateste pentru revenirea in Liga 2

Universitatea Craiova face pasi uriasi catre revenirea in fotbalul romanesc. Adrian Mititelu a definitivat luni un aspect extrem de important in vederea reinscrierii in sezonul urmator al ligii secunde, prin numirea a doua foste glorii in functii de baza in organigrama clubului.

Astfel, Ilie Balaci ar urma sa fie managerul general al gruparii din Banie, in timp ce colegul de generatie al acestuia, Aurel Ticleanu, va fi antrenor principal.Totul a fost facut public prin comunicatul postat pe editie.ro: Avand in vedere solicitarea si intentia clubului de reinscriere in competitia sportiva, astazi Fotbal Club Universitatea Craiova a ajuns la un acord de colaborare cu urmatoarele persoane: – Ilie Balaci – manager general al clubului;- Aurel Ticleanu – antrenor principal.

De asemenea, i s-a facut o propunere pentru postul de director sportiv lui Ovidiu Stanga, urmand ca acesta sa dea un raspuns pana la sfarsitul lunii aprilie.Incepand de astazi, Ilie Balaci si Aurel Ticleanu urmeaza sa faca demersurile necesare in vederea inchegarii lotului de jucatori si cooptarii altor persoane necesare derularii activitatii specifice.Pana la sfarsitul lunii mai vor fi finalizate si celelalte proceduri anuntate si promise de Adrian Mititelu cu privire la reorganizarea clubului FOTBAL CLUB UNIVERSITATEA CRAIOVA.

Stanga de-abia asteapta

Contactat de ProSport, Ovidiu Stanga, singurul om pe care Mititelu il doreste in noul proiect, dar cu care nu a ajuns inca la un acord, se declara deschis fata de o revenire la Universitatea: “Craiova este echipa mea de suflet si ma voi intoarce cu mare drag acolo, mai ales daca am ocazia sa lucrez cu Balaci si Ticleanu, oameni cu mare experienta in fotbalul romanesc. Chiar daca am familia in Olanda, eu am un apartament in Craiova si nu vad nicio problema in a-mi face treaba pe sectorul meu. Acum ramane doar ca noul proiect sa fie pus pe picioare”.

Ticleanu promite o echipa mare

Noul antrenor principal al Universitatii Craiova, Aurel Ticleanu, anunta ca Ilie Balaci va fi omul care va lua toate deciziile importante de la club: “Va spun inca de la inceput ca Ilie Balaci va fi vioara numarul unu in acets proiect. El va avea pe mana noul buget, el se va ocupa de aducerea de jucatori si sunt sigur ca de aceasta data, impreuna, vom reusi sa facem la Craiova o noua echipa puternica. Cat despre Ovidiu Stanga, pot sa va spun ca sunt extrem de incantat ca a spus ca vrea sa lucreze alaturi de noi. Avem nevoie de el, deoarece este un baiat tanar, un fost mare jucator al Craiovei, international si antrenor care ne poate ajuta cu experienta sa. nu uitati ca el are deschidere mare catre Olanda si sunt sigur ca va veni la Craiova cu idei noi pentru a pune pe roate noul proiect. Daca vom avea sustinerea suporterilor, spuneti-mi mie un om care sa nu vina la Craiova, cand aici s-a intors marele Ilie Balaci”, a declarat Aurel Ticleanu pentru ProSport. Citeste stirea completa in paginile site-ului prosport.ro