Universitatea Politehnica Bucuresti are doua noi facultati: Inginerie Medicala si Antreprenoriat si Managementul Afacerilor

nbsp;


Admitere 2011: Noua facultate de la Politehnica Bucuresti a strans cei mai multi candidati pe un loc

Universitatea Politehnica Bucuresti a infiintat de anul acesta doua noi facultati, Inginerie Medicala si Antreprenoriat, Ingineria si Managementul Afacerilor. La prima specializare, noua liceeni s-au inscris pe un singur loc, iar la a doua s-au strans sapte candidati pe un loc.

La cele doua facultati, admiterea s-a facut pe baza rezultatelor din liceu, adica pe baza notelor din foaia matricola. Politehnica Bucuresti a scos la bataie 50 de locuri la buget si 50 de locuri la taxa la Facultatea de Inginerie Medicala. in total s-au inscris 449 de liceeni.

Cea mai mare medie la buget, la Inginerie Medicala a fost 9,99, iar cea mai mica 9,51. Cea mai mare nota la taxa a fost 9,69, iar cea mai mica, 9.

La Facultatea Antreprenoriat, Ingineria si Managementul Afacerilor s-au scos la concurs 100 de locuri la buget si 100 la taxa. in total s-au inscris 676 de elevi.

Cea mai mare medie la buget a fost 9,94, iar cea mai mica 9. Cea mai mare medie la taxa a fost 8,99, iar cea mai mica, 8,62.