Va fi o singura motiune de cenzura a PSD, imediat dupa asumarea raspunderii


Liderul PSD, Victor Ponta, a anuntat luni ca partidul sau va depune o singura motiunea de cenzura, imediat dupa asumarea raspunderii de catre Guvernul Boc.

Totodata, social-democratul a tinut sa sublinieze ca isi doreste foarte tare ca motiunea de cenzura sa treaca pentru ca acele quot;legi anti-sociale si indreptate impotriva romanilor quot; ale Guvernului Boc sa nu poata fi aplicate, transmite Realitatea TV.

Social-democratii au renuntat sa mai depuna doua motiuni de cenzura pentru ca quot;oamenii nu ar fi inteles foarte bine quot; mecanismele procedurale implicate si nu ar mai fi stiut quot;cate asumari sunt si cate motiuni quot;.

quot;Am discutat in BPN proiectul textului de motiune de cenzura si la ora 15.00 vom avea o intalnire cu grupurile noastre parlamentare reunite. Imediat ce Emil Boc va prezenta textul legilor pe care isi angajeaza raspunderea, astazi vom depune motiunea de cenzura la Biroul celor doi presedinti, in asa fel incat probabil miercuri sa poata fi citita motiunea de cenzura si la inceputul saptamanii viitoare, in baza deciziei Birourilor reunite, sa aiba loc votul pe aceasta motiune de cenzura quot;, a declarat Ponta.

Foto: Mondo News