Vacante ieftine: Unde poti pleca in concediu cu bani putini!

Daca esti stramtorat cu banii si totusi ai vrea sa iti petreci cateva zile de vacanta in afara granitelor Romaniei, afla ca sunt pachete turistice pentru strainatate si la buget de criza, adica cu pana la 150 de euro/persoana.

Spre exemplu, in Bulgaria, cu 150 de euro poti sa stai la un hotel de patru stele, in regim de all-inclusive, 5 zile in luna iunie si 4 in iulie, deoarece preturile incep sa creasca pe masura ce se apropie varful de sezon.

Asadar, in statiunea Constantin si Elena, preturile sunt de 27 de euro/noapte/4 stele/all inclusive in aceasta luna, iar in iulie ele sar la 39 de euro/noapte.

Daca nu esti un client fidel al luxului si te multumesti si cu o cazare de 3 stele, dar vrei sa ai pachet ultra all-inclusive, tarifele sunt de 30 de euro/noapte in iunie si de 37 de euro/noapte in iulie. Ca si perioada de timp, tot 5 si respectiv 4 zile va dura vacanta.

In Nessebar preturile sunt mai mici, astfel ca pentru 3 stele vei plati 19 euro/noapte si poti sta cu un buget de 150 de euro circa 7-8 nopti.

Oferte la preturi rezonabile vin si din partea Greciei, mai precis in Paralia Katerini sau in Halkidiki, unde pentru un sejur de 7 nopti la un hotel de 3 stele cu micul dejun inclus trebuie sa platesti intre 120 de euro si 130 de euro de persoana.

Si excursiile la Istanbul se incadreaza in bugetul de 150 de euro, numai ca aici in pachet ai incluse 3 sau 4 nopti de cazare si transportul cu autocarul, plecarea fiind de obicei din Constanta.

O alta varianta ar fi o vacanta la Muntenegru. Daca te hotarasti sa pleci in iunie pachetul de 7 nopti costa 155 de euro/persoana, iar in iulie acesta este 165 de euro/persoana, cazarea facandu-se la unitati de 3 stele.