Veronica Gusa de Dragan, vaduva lui Constantin Dragan, a devenit cea mai bogata femeie din Romania



Dupa moartea sotului, miliardarul Iosif Constantin Dragan, vaduva acestuia, Veronica Gusa de Dragan a devenit cea mai bogata femeie din Romania.

Potrivit ultimului top Forbes, averea Veronicai Dragan se ridica la aproximativ 800-900 de milioane de euro. Multe din afacerile Doamnei Miliard functioneaza insa pe pierdere, iar datoriile sunt pe masura.

Cea mai bogata romanca, vaduva lui Constantin Dragan, se apuca de afaceri cu eoliene

Veronica Gusa de Dragan a preluat fraiele „imperiului” construit de sotul sau, Iosif Constantin Dragan, cu mult inainte de moartea acestuia. Ultimul top Forbes, facut public in 2010, arata ca Veronica Gusa de Dragan are o avere estimata la aproximativ 900 de milioane de euro, avere dublata fata de 2009. Domeniile in care activeaza firmele vaduvei lui Dragan, si care o claseaza pe locul 5 in topul celor mai bogati romani, sunt: distributie GPL, energie, mass-media, cultura, tipografii si imobiliare. O persoana extrem de discreta, Veronica Gusa de Dragan s-a „rupt” complet de spatiul public. Adevarul de Seara a obtinut diagrama firmelor construite in jurul celei mai bogate femei din Romania. nbsp;

Potrivit diagramei de relatii, Daniela Veronica Gusa de Dragan este administrator la 10 firme si administrator si asociat in doua dintre ele. Firmele a caror administrator este Veronica Gusa de Dragan sunt la randul lor asociate in firmele detinute de vaduva miliardarului. Spre exemplu, Daniel Veronica Gusa de Dragan este asociat si administrator la firma Drago Vera Imobiliara SRL. Societatea este la randul ei asociata in firmele ATE INVEST SRL (activitati de consultanta pentru afaceri si management) si Vernoki Life International (servicii medicale), firme detinute sau administrate de Veronica Gusa de Dragan. Acesta este doar unul din exemplele de relatii dintre firmele Veronicai Dragan.

Citeste articolul integral pe site-ul Adevarul (Foto: adevarul.ro)