Victor Ponta: “Romania doreste sa beneficieze de fonduri structurale suplimentare”

“Romania trebuie sa beneficieze de o alocare superioara a fondurilor structurale in cadrul noului mecanism financiar multianual”, a declarat premierul Victor Ponta in cadrul unei conferinte de presa sustinuta la Bruxelles, in contextul participarii la reuniunea grupului Prietenii Coeziunii.

“Romania doreste sa beneficieze de fonduri suplimentare in cadrul noului mecanism financiar multianual si in cadrul politicii agricole comune. Dar in acelasi timp Romania doreste sa beneficieze de o alocare superioara a fondurilor structurale si de coeziune, care sa vina in paralel cu o administratie mai performanta decat cea din 2007 si 2008”, a declarat premierul.

Victor Ponta a mai subliniat ca tine de Romania cum se va organiza pentru a avea un grad de absorbtie mai mare si pentru ca sa nu dea banii inapoi. “Este important ca Romania sa beneficieze de o alocare mai mare si apoi tine de cum ne organizam ca sa avem un grad de absorbtie mai mare sau sa nu dam banii inapoi”, a mai declarat premierul Victor Ponta in cadrul conferintei de presa de la Bruxelles.