Victor Ponta, despre partidele de dreapta: Singurul partid puternic si adevarat este PNL

victor_ponta_

Presedintele PSD, Victor Ponta, a infirmat ideea unei noi suspendari a presedintelui Traian Basescu si a subliniat ca o implicare a presedintelui Basescu in crearea unui partid de dreapta va asigura moartea acelui partid.

Totodata, Victor Ponta a tinut sa reaminteasca ce a spus in 2010, cand s-a format USL, ca singurul partid puternic de dreapta din Romania este PNL.

“Toate aceste partide care se formeaza, se rup… si dl. Ungureanu, cu trei redistribuiti, e dreapta, si dl Pavelescu e dreapta si toata lumea e dreapta in tara asta. Multumesc ca nu mai vrea nimeni sa fie pe stanga. Singurul partid puternic si adevarat, si am spus asta din 2010, cand am format USL, este PNL”, a subliniat presedintele PSD.

In privinta posibilitatii unei noi suspendari a presedintelui Traian Basescu, vehiculata in ultimele zile atat de membri PSD, cat si PNL, Ponta a negat ferm o astfel de actiune. “Nu”, a raspuns Ponta, la sediul central al USL, intrebarilor puse de jurnalisti.

Victor Ponta a mai spus ca o eventuala implicare a presedintelui Basescu in crearea unui nou partid de dreapta va asigura moartea acelui nou partid de dreapta. “Asa incat eu il incurajez”, a adaugat Victor Ponta. “Sambata a fost asa, un final de aur pentru ‘pedelionul’ de la Romexpo. A zis Curtea Constitutionala ca poate sa spuna orice, oricand (n.r. – presedintele). Ceea ce stiu este ca pentru urmatorii presedinti, pentru dl. Antonescu, pentru ceilalti care vor fi presedinti, trebuie sa gasim o solutie care trebuie sa fie foarte clara – ca presedintele tarii sa ramana presedintele Romaniei, al tuturor romanilor, sa nu mai fie sef de partid”, a mai spus Victor Ponta.