Victoria Lacatusu, tanara de 240 kilograme care a nascut in februarie, a murit in urma unui stop cardiac

nbsp;

Victoria Lacatusu, femeia de 240 de kilograme, care a nascut o fetita in luna februarie, a murit, duminica dimineata. Aceasta fusese adusa in stare grava la Spitalul Judetean de urgenta Craiova.

quot;A fost adusa in stop cardio-respirator. S-a incercat resuscitarea ei timp de 30 de minute, insa nu s-a mai putut face nimic pentru a-i salva viata quot;, a declarat, pentru Mediafax, managerul SJU Craiova, Florin Petrescu.

Tanara a fost internata initial in sectia de Boli Infectioase a SJU Slatina, diagnosticul la internare fiind de sindrom febril.

quot;In conditiile in care ea suferea de o obezitate morbida puteau apare foarte multe complicatii care sa duca la decesul pacientei. I se va face necropsia pentru a stabili cu exactitate cauzele care au dus la decesul pacientei quot;, a explicat managerul SJU Slatina.

Victoria Lacatusu, in varsta de 24 de ani, a fost transferata in luna februarie la Spitalul Universitar Bucuresti, intrucat nu exista masa de operatie la spitalul din Craiova care sa sustina greutatea tinerei. La o zi dupa ce a fost transferata, tanara a nascut, prin cezariana, o fetita de 2,9 kilograme.

Citeste stirea completa in paginile site-ului antena3.ro