Video – Ilie Nastase injura si ameninta o ziarista la Timisoara

Tenismenul Ilie Nastase si-a pierdut controlul in centrul Timisoarei, atunci cand o jurnalista a inceput sa-l filmeze si sa-l intrebe ce face in oras. Fostul mare tenismen a injurat-o pe ziarista si a amenintat-o quot;ca-i sparge fata quot;.

UPDATE: Contactat de „Adevarul de Seara”, Ilie Nastase a declarat ca in ultimele 10 zile a fost la Paris, iar incidentul de la Timisoara a avut loc in urma cu aproximativ o luna, cand a iesit de la un restaurant si ziarista l-a agasat. „Am iesit de la un restaurant si am fost linistit. Nu vreau sa fiu deranjat. Eu nu ma duc sa ma iau de el ca merge pe strada”, a spus fotul tenismen.

Ilie Nastase a mai spus ca din cauza modului in care actiunile sale au fost tratate in presa se gandeste sa militeze pentru a nu se mai cumpara ziarele. „Cum aveti voi voie sa imi faceti poze si sa ma filmati, asa am si eu voie sa reactionez. Daca vine cineva si ma deranjeaza, am si eu dreptul sa fac ce vreau. Eu nu sunt om rau, dar daca vine si ma ia cu raul in fata si cu un aparat pe care mi-l pune in fata, reactionez si eu. Ea (n.r. jurnalista) nu are dreptul asupra mea mai mult decat am eu dreptul asupra ei. Si cand o sa se dea o lege in care spune ca cel care vine si ma deranjeaza face si el puscarie cum fac si eu daca il bat pe el, atunci o sa mearga bine Romania. Nu are nimeni dreptul mai mult asupra mea decat am eu asupra lui. De ce? Ca el e ziarist si eu ce, marioneta?”, a mai spus Nastase. nbsp;

Prezent la Timisoara pentru a se intalni cu actuala sa iubita, Brigitte Sfat, Ilie Nastase a fost implicat intr-o serie de scandaluri pe aeroport sau in diferite restaurante. Nastase a mers chiar mai departe si s-a luat de o ziarista care l-a filmat pe domeniul public.

Citeste mai mult pe site-ul Adevarul