Viorica Ciotoi a murit dupa ce a pierdut un contract


Cunoscuta interpreta de muzica populara Viorica Ciotoi a fost gasita moarta in garsoniera sa dintr-o comuna de langa Botosani. Solista era dezbracata in momentul in care sotul a gasit-o fara suflare.

Politistii si cadrele medicale au fost solicitati duminica seara la garsoniera Vioricai Ciotoi, o cunoscuta cantareata de muzica de petrecere, potrivit monitorulbt.ro. Artista de 41 de ani a fost gasita fara suflare in camera in care se aflau si cei doi copii ai familiei.

Femeia a fost gasita in genunchi, cu partea superioara a corpului lasata pe spate si complet dezbracata. La fel erau si copiii, care erau intr-unul dintre cele doua paturi din camera, iar pe jos erau aruncate aproape toate hainele ei si ale micutilor, precum si biberoanele acestora si mai multe obiecte luate din dulap.

Decesul femeii este considerat unul suspect, mai ales ca aceasta nu era cunoscuta cu nicio afectiune, cronica sau acuta, singurul amanunt scos in evidenta de vecini fiind ca obisnuia sa consume cantitati mari de bauturi alcoolice de origine nesigura.

Surse din mediul artistic botosanean spun ca Viorica Ciotoi ar fi facut infarct din cauza ca a pierdut un contract.