Viorica Ciotoi a murit intr-o saracie lucie – Afla povestea ei!


Cantareata de muzica populara Viorica Ciotoi a fost gasita moarta in casa din nbsp;Catamarasti Deal. A gasit-o sotul femeii, care a sunat imediat la 112.

Politistii criminalisti au deschis o ancheta, in prezent asteptand rezultatele medico-legale de la necropsie. Potrivit jurnalistilor de la Adevarul, nbsp;Viorica Ciotoi va fi inmormantata miercuri in cimitirul din satul Rosiori, comuna Rachiti, acolo unde se afla parintii sai. nbsp;

Sicriul cu trupul neinsufletit al solistei va fi depus la biserica din sat, iar inmormantarea va avea loc miercuri dupa-amiaza.

Putini stiu ca nbsp;Viorica Ciotoi era nora cunoscutului lautar botosanean Marinica Ciotoi, stabilit in America in urma cu 15 ani. Socrul sau a facut parte din ansamblurile „Rapsozii Botosanilor quot; si „Datina quot;, fiind un acordeonist foarte apreciat.

In ultimii ani, solista traia intr-o saracie lucie. Problemele au inceput dupa ce a nascut. nbsp;A pierdut contracte, nu mai era solicitata la petreceri sau la televiziuni locale, astfel ca si banii s-au imputinat. Intr-atat incat traia pe datorie in ultimele luni. nbsp;

Vecinii spun ca Viorica Ciotoi avea probleme cu alcoolul, insa nimeni nu-si explica cum de a murit subit.