Warren Jeffs, seful unei secte care crede ca poligamia te trimite in rai, rupe tacerea – Afla aici povestea grupului!



Jeffs este seful unei secte numite Biserica Fundamentala a lui Isus Christos si a Ultimelor Zile Sfinte, o ramura mormonica care crede ca poligamia te trimite in rai. El este acuzat pentru abuz sexual al unor minore.

Liderul sectei poligame Warren Jeffs si-a aparat cauza timp de 55 de minute in fata juratilor. El este acuzat de abuzul sexual a doua minore si ar putea sa fie condamnat la inchisoare pe viata.

Jeffs si-a concediat avocatul, dar nu a spus nimic in timpul procesului, scrie Huffington Post. A stat tacut ore in sir, ascultand acuzatiile procurorilor.

Marturia unui agent FBI, despre pozele pe care le-a gasit pe computerul lui, l-a determinat insa sa vorbeasca.

Jeffs este seful unei secte numite Biserica Fundamentala a lui Isus Christos si a Ultimelor Zile Sfinte, o ramura mormonica care crede ca poligamia te trimite in rai. Biserica are 10.000 de adepti, iar Jeffs este profetul prin care Dumnezeu vorbeste pe Pamant. Femeile poarta haine cu modele vechi si isi tin parul prins. nbsp;

El a spus ca Biserica lui a practicat poligamia de 5 generatii si asta este vointa lui Dumnezeu, care este mai puternic decat tribunalul sau legile SUA.

A adaugat ca adeptii lui sunt persecutati si discriminati pentru felul in care se imbraca si modul in care gandesc.

Secta lui a aparut prima data in media in 2008, cand au aparut primele acuzatii de abuz sexual. 7 din membrii sectei au fost condamnati, pedepsele ajungand la 75 de ani inchisoare.