A 7-a zi in strada. Manifestantii s-au adunat in Piata Universitatii, dar si in fata BNR in semn de protest fata de ISARESCU

Luni, o noua zi de proteste. Sunt anuntate mitinguri pe Facebook, atat la Universitate, unde se strang oamenii pentru a saptea zi consecutiv, dar si in fata sediului BNR, impotriva Guvernatorului MUGUR ISARESCU, informeaza B1 TV. 

Piata Universitatii reuneste, la ora 18.00, cateva zeci de oameni care cer o schimbare a sistemului, guvern tehnocrat.

Ioana este o tanara venita din Timisoara care a venit la Bucuresti pentru a manifesta in fata Parlamentului.

CITESTE SI: ISARESCU: Un GUVERN DE TEHNOCRATI, cu un premier tanar, POATE FI O SOLUTIE pentru CRIZA POLITICA

Cinci ore a stat cu pancarte in fata institutiei, tanara declarand ca ar fi vrut sa participe la sedinta Camerei Deputatilor, a depus o cerere in acest sens, dar nu a primit niciun raspuns.

CITESTE SI: A 6-A ZI IN PIATA: IOHANNIS A VORBIT CU PROTESTATARII. Au mai ramas mai putin de 1.000 de oameni, DIVIZATI. UPDATE

Intrebata daca ar fi multumita de propunerea PSD pentru functia de premier, Liviu Voinea, informatie aparuta pe surse, protestatara a precizat ca “absolut nu. Nu se poate eradica clasa politica. E imposibil, dar politicul in Romania trebuie sa isi reabiliteze imaginea. Cei care au participat pana acum la guvernare ar trebui sa plece si sa fie inlocuiti cu oameni integri, demni, care nu vor sa fure”.

Sursa foto: libertatea