A dat 1.600.000 de euro pentru o cina cu Claudia Schiffer

Claudia Schiffer, unul dintre cele mai cunoscute modele din lume, a povestit recent ca, la un moment dat, un print arab i-a oferit o suma indecent de mare ca sa ia cina cu el.

Povestind, in cadrul unei emisiuni, ipostaze din cariera sa, Schiffer, acum in varsta de 43 de ani, a rememorat momentul in care un print arab i-a oferit 1,6 milioane de dolari pentru a lua cina cu el, informeaza Daily Mail, conform ziare.com. A refuzat, insa s-a gasit o colega de breasla care sa accepte propunerea. “Nu totul se reduce la bani. Vreau sa pot merge pe strada si sa fiu mandra de ceea ce fac”, a explicat modelul, originar din Germania.

Citeste si: Claudia Schiffer a nascut o fetita. Este cel de-al treilea copil al modelului german! 

Claudia Schiffer este casatorita din 2002 cu regizorul Matthew Vaughn, cu care are trei copii: Caspar, in varsta de 12 ani, Clementine, de 9, si Cosima, de 3 ani. Modelul a mai povestit ca, in ciuda aparentelor si a faptului ca a pozat in nenumarate randuri extrem de sexy, in realitate este foarte timida. Aceasta a declarat ca a avut mari probleme cu faptul ca se inrosea la fata, de emotie. Din fericire, machiajul a ajutat-o sa treaca peste astfel de momente.

Sursa foto: celebpicturesnow.com