A dat din dormitor! Cătălin Botezatu a dezvăluit cum se comportă Bianca Drăgușanu în pat

Cătălin Botezatu o respectă foarte mult pe fosta lui iubita și povestește că încă de la primele întâlniri i-a remarcat potențialul uriaș. Mai mult decât atât, în ciuda părerii cârcotașilor, acesta spune că Bianca Drăgușanu are un suflet extraordinar de bun și sensibil.

“Bianca este una dintre cele mai bune femei pe care le-am cunoscut. Are un suflet extraordinar și este foarte sensibilă. Suferă când se ceartă cu cineva. Mi-a plâns în brațe de multe ori după diferite divergente avute cu oameni pe care ea i-a ajutat. Ea se macină mult când este atacată gratuit, chiar dacă nu o arată. Am mai remarcat de la început la ea și că este o față inteligență și ambițioasă”, a spus Bote.

Citește și: Doi stranieri din Liga I s-au distrat cu o niște fetițe „calificate” într-un hotel cu ștaif din Capitală

Cătălin Botezatu a dezvăluit cum se comportă Bianca Drăgușanu în pat: “Este sălbatică”!

Cătălin Botezatu nu a descris doar sufletul și potențialul profesional al fostei lui iubite ci și…performanțele ei sexuale. Și nu numai pe ale Biancăi ci a vorbit și despre despre talentele ascunse ale Violetei Babliuc, o altă fosta iubita a creatorului de modă. “Când face dragoste, Bianca e sălbatică, fatală, se dăruiește total, știe să fie și curvă, și doamna. În schimb, Violeta e misterioasă, atentă la ce face. Recunosc că mi-ar plăcea să fac dragoste cu ele în același timp și nu m-ar deranja să le iau pe amandoua în căsătorie. Oricum, nu am nevoie de o nevasta gospodină, care să miroasă a sarmale, ci trebuie să aibă coafură și manichiură perfecte, să miroasă a parfum, să fie o femeie-divă”, a povestit Cătălin Botezatu acum câțiva ani.

Sursă text: wowbiz.ro