A DOUA DEZBATERE IOHANNIS-PONTA: Schimb de replici intre cei doi contracandidati

Victor Ponta si Klaus Iohannis au avut, miercuri, la B1TV, un schimb de replici pe tema retrocedarilor de la Sibiu, premierul spunand ca primarul a facut retrocedari putine si doar catre cei care îl sustin, iar edilul spunand: “Domnule Ponta, mintiti!”.

Ponta a citit de pe o foaie o situatie legata de retrocedarile de la Sibiu, mentionand care au fost beneficiarii acestora. Premierul a spus ca beneficiarii, putini, au fost cei care i-au sustinut pe primar.

Iohannis a raspuns ca premierul minte, precizand ca nu primarul face retrocedarile si ca autoritatea care se ocupa cu aceasta se afla în subordinea sefului Guvernului.

Citeste si: A DOUA DEZBATERE: PONTA, CATRE IOHANNIS: EU IL CONSIDER PRESEDINTE PNL PE ANTONESCU, DVS. VORBITI IN NUMELE PDL

Ponta a raspuns ca nu s-au mai facut retrocedari din 2012, de cand el este premier.

Iohannis a insistat ca Ponta minte, cei doi lansandu-se într-un schimb de replici suprapuse. Moderatorul a insistat ca cei doi sa se opreasca, mentionand ca formatul stabilit al emisiunii nu prevede dialog între cei doi candidati.

Moderatorul postului B1TV a tinut sa treaca la urmatoarea întrebare, desi cei doi nu s-au oprit din schimbul de replici suprapuse.

Americanii DEZVALUIE ce PLAN are GUVERNUL ROMANIEI dupa alegeri. Urmeaza AJUSTARI semnificative in 2015