A EXPLODAT! Gestul facut de TURCESCU imediat dupa ce Basescu l-a desconspirat pe Ponta

La putin timp dupa ce TRAIAN BASESCU a dezvaluit la tv ca VICTOR PONTA a fost OFITER ACOPERIT al SIE timp de patru ani, ROBERT TURCESCU, autodesconspirat ca fiind agent secret, a publicat pe Facebook o reactie in acest sens.

“VV Ponta ce va spune? Ca a fost sau ca n-a fost? Din proprie experienta stiu ca e foarte greu sa spui ca ai fost. Cu Dumnezeu inainte!”, a scris ROBERT TURCESCU pe pagina personala de Facebook, imediat ce dupa anuntul facut de TRAIAN BASESCU.

Citeste si: ORBAN: “DECLARATIA PRIVIND FAPTUL CA PONTA A FOST OFITER ACOPERIT NU VA AVEA IMPACT FOARTE MARE, E FACUTA DE BASESCU”

La scurt timp, fostul jurnalist, care s-a autodenuntat ca fiind OFITER ACOPERIT, a mai publicat un mesaj: “Mai avem multe/multi de descoperit. Calatoria continua!”.

Presedintele TRAIAN BASESCU a anuntat luni, in direct la Realitatea TV, ca premierul VICTOR PONTA este OFITERUL ACOPERIT la care a facut referire in urma cu doua luni. Intrebat daca faptul ca VICTOR PONTA a fost si OFITER ACOPERIT si procuror nu este o ilegalitate, presedintele TRAIAN BASESCU a spus ca este “o ilegalitate constitutionala”.

In replica, marti dimineata la Iasi, VICTOR PONTA a declarat ca dezvaluirile sefului statului sunt numai “minciuni”.

Citeste si: MACOVEI: PONTA TREBUIE SA DEMISIONEZE SI SA ISI RETRAGA CANDIDATURA DE LA PREZIDENTIALE

“Va spun cu toata deschiderea ca azi o sa ma rog si pentru presedintele TRAIAN BASESCU, pentru ca este extrem de tulburat si framantat si Romania nu trebuie sa mai depinda de tulburarile unei persoane. Eu cred ca exista institutii ale statului care, daca cineva a incalcat legea, il va trage la raspundere”, a mai spus PONTA. 

Sursa foto: radiocluj.ro