Ce a PATIT aceasta FEMEIE dupa ce a facut SEX cu o FANTOMA! FOTO in ARTICOL

ADRIEN BLACKWELL, o tanara de 34 de ani de profesie medium, sustine ca a facut SEX nebun cu o FANTOMA, un amerindian capetenie de trib din secolul 19. Dupa partida de sex, femeia s-a declarat mai mult decat satisfacuta de intalnirea fantomatica!

Partida de SEX cu FANTOMA Beta a durat o jumatate de ora, suficient timp pentru ca ADRIEN BLACKWELL sa se declare satisfacuta, chiar mai mult decat ocaziile in care a avut parteneri reali. 

“Este ca si cum ai fi pe alta planeta, ceva mai mult decat orice este omeneste posibil. Prima mea experienta de acest gen nu a fost inspaimantatoare, doar ciudata. A fost ceva nou, dar in acelasi timp ceva destul de vechi, ca si cand as mai fi facut-o inainte.

Citeste si: DESCOPERIRE MACABRA IN FOTOGRAFIILE DE FAMILIE: “E O FETITA MOARTA!”. GALERIE FOTO

Imi amintesc cum Beta s-a bagat in pat langa mine, dar cand m-am uitat nu era nimeni acolo. Apoi l-am simtit urcandu-se peste mine, ca o patura calduta, acoperindu-ma din cap pana in picioare. A fost ca si cand am facut SEX cu trupurile noastre, nici o parte a corpului nu a ramas neatinsa”, spune femeia potrivit Daily Star.

ADRIEN BLACKWELL este din Hawaii si se ocupa cu studierea fantomelor de 10 ani. Ea spune ca SPECTROFILIA, arta de a face SEX cu un SPIRIT, nu este ceva iesit din comun.

“Majoritatea celor cu care vorbesc au avut parte de experiente minunate si adora experientele lor. Din pacate unele sunt infricosatoare, fiind fortate si neplacute. Multe persoane refuza sa vorbeasca despre asta de frica sa nu fie ridiculizate.

Citeste si: CELE MAI BIZARE CREATURI MARINE DIN LUME. GALERIE FOTO

De aceea mi-am facut publica povestea, pentru a le usura pe aceste persoane si a le incuraja sa impartaseasca experientele si sa caute ajutor”, explica ADRIEN.

Femeia mai spune ca ea si amerindianul Beta au fost sot si sotie in anii 1800, insa s-au despartit dupa numai 12 luni. Acum, ADRIEN BLACKWELL spune ca este in cautarea unei relatii reale, umane si spera ca FANTOMA Beta sa fie ceva de domeniul trecutului.

Sursa foto: victoria.dailystar-uk.co.uk, whatsonxiamen.com