A facut sex cu peste 1.000 de barbati pana la 32 de ani

O femeie din Marea Britanie, mama a doi copii, a facut sex cu peste 1.000 de barbati pana la varsta de 32 de ani datorita “serviciului” pe care il are.

Charlie Rose, 32 de ani, este mama a doi copii si o doamna respectabila, potrivit vecinilor, insa la varsta sa poate spune ca a facut sex cu peste 1.000 de barbati, scrie gandul.info.Femeia nu a facut acest lucru din cauza dependentei de sex, ci pur si simplu a facut din acest lucru un job: aa ajuta cuplurile sa isi salveze relatia, facand sex in grup.

Biroul lui Charlie este un dormitor dintr-o cladire din Exeter, Marea Britaniei, iar pana acum i-au calcat pragul peste 1.000 de cupluri. Barbatii si femeile care au probleme in casnicie vin la Charlie, achita 200 de lire pentru o sedinta de sex in grup, iar in urma acesteia cei doi care au probleme in cuplu afla cat mai multe despre partener,mai scrie sursa citata. Charlie are grija sa le explice ce trebuie sa faca in pat, cum sa isi abordeze partenereul, iar de multe ori le invata pe sotii cum sa isi satisfaca mai bine barbatii.

Una dintre fostele ei cliente a acceptat sa povesteasca pentru presa din Anglia experienta traita la sedintele cu Charlie: „A fost incredibil. La inceput nu credeam ca o sa functioneze, dar acum casnicia mea e incredibila, iar sexul fantastic. Parca m-am reindragostit de sotul meu”.

Sursa foto: www.mirror.co.uk